Herfst

Op maandag 30 oktober en dinsdag 31 oktober maken we kennis met reus Hakkemak en de andere bewoners van het Snoskommerland. Ondanks dat reus Hakkemak een lieve loebas is, heeft iedereen er schrik van. Hij maakt namelijk steeds een vreemd geluid: HiiiiiiiiiiiiiiiI…IIIIIK. Een aantal dieren proberen de reus van dit onaangename lawaai af te helpen. Hiervoor halen ze heel wat fratsen uit.

Op vrijdag 3 november neemt reus Hakkemak ons mee naar de Zoo van Antwerpen. Daar wil hij uitzoeken of hij nu eindelijk voorgoed van dat verschrikkelijke geluid af is.

Ben jij al even nieuwsgierig als wij? Twijfel dan niet langer maar schrijf je in en neem deel aan deze reusachtige tweedaagse!
Inschrijven voor de uitstap kan los van de tweedaagse.

Alle kinderen, met en zonder beperking, van 5 tot en met 15 jaar (geboortejaar 2012 tot en met 2002) zijn welkom in jeugdcentrum Jotie. Activiteiten starten om 9u30 en eindigen om 16u. Zowel op maandag als dinsdag is er vooropvang voorzien vanaf 7u30 en naopvang tot 18u.

Op vrijdag 3 november verzamelen we om 8u aan het station van Oudenaarde waar we de trein richting Antwerpen nemen. Om 18u zijn we terug aan het station.

Inschrijven kan vanaf woensdag 4 oktober 2017 17u. Dit kan online via de webshop of in JC Jotie van 17u tot 18u of de dagen erna tijdens onze openingsuren. Telefonisch inschrijven is niet meer mogelijk. Let op: er kunnen maximum 75 kinderen deelnemen aan de activiteiten.

Deelnemen aan de tweedaagse kost voor inwoners van Oudenaarde € 16, niet-inwoners € 32, OK-pas € 6. Kostprijs van de uitstap bedraagt € 25, OK-pas € 3.