The Outsider

Wil je Oudenaarde en omgeving eens op een andere actieve manier ontdekken dan kan je terecht bij de onderstaande organisatie op en rond de Donkvijver:

The Outsider organiseert diverse outdoor activiteiten en events. Aan de Donkvijver te Oudenaarde bevindt zich een prachtige uitvalsbasis van deze natuursportorganisatie. Het Moerashuis is een jeugdverblijfscentrum, dat overnachtingen biedt voor 72 personen. Daarnaast is er de gezellige Taverne “Den Dronk”, die de bezoekers en wandelaars verwent met een hapje en een drankje. The Outsider beschikt er ook over een feest- en vergaderzaal, een klimmuur en een uiterst gezellig terras.

Deze locatie is bovendien de perfecte uitvalsbasis voor diverse outdooractiviteiten. En dit kan gaan van een eenvoudige fietstocht tot een uiterst sportieve trophy. Uiteraard ben je ook hier aan het juiste adres voor een combinatie van gastronomie en actie. Diverse formules voor verjaardagen, vrijgezellenavonden, familiefeestjes, bedrijfsuitstappen, vriendengroepen, enz. ... zijn mogelijk.

Een greep uit de mogelijkheden:

50 stadsfietsen te huur, 15 mountain bikes te huur, 6 ligfietsen te huur, moerasparcours, kliminitiatie op de klimmuren, grote death ride over het water, laser battle (soort paint paint ball met infra rood wapens), petanque, blote voetenpad, hoge touwenpiste, teamtocht, gps tochten, aperitiefshooting, ...

NIEUW: 7 summits

De hoogste 7 toppen van de wereld zijn verzameld aan de Donkvijver in Oudenaarde. Verleg uw grenzen in het Avonturenpark The Seven Summits met 7 uitdagende activiteiten waar voor ieder wat wils tussen zit. Midden in dit indrukwekkende avonturenpark staat de Blue Diamond, een hallucinante touwenpiste van 16 m hoog die uit 3 verschillende niveaus bestaat en toegankelijk is voor iedereen vanaf 6 jaar. Ook rolstoelpatiënten kunnen zich uitleven op het 1e verdiep die volledig rolstoeltoegankelijk is gemaakt. Maar voor zij die liever beide voeten op de grond houden kunnen ze hun voeten op een natuurlijke manier laten masseren in het Blote voetenpad of zelfs zweven over het moeras via paaltjes en bruggen.

De 7 activiteiten waaruit u keuze heeft zijn:

- Big foot's blote voetenpad
- Moerasparcours Pantanal
- Speleoparcours Voronja
- Death-ride zonder naam
- Klimtoren Blue Diamond
- Kajaktocht Zambesi
- Laser Battle

Heeft u ook zin gekregen om uw eigen grenzen uit te dagen? Neem dan zeker een kijkje op de website van The Outsider.