Nieuws

In het kader van de Open Kerkendagen worden er in de Sint-Walburgakerk van Oudenaarde twintig schilderijen tentoongesteld van Rovaro.

Rovaro - echte naam Roland Van Rostenberge  - legt zich, sinds hij op rust is als pastoor in Zingem, gepassioneerd toe op kunst en is een trouwe leerling aan het schildersatelier van de Academie voor Beeldende Kunst van Oudenaarde.

KRAS & WIN: de winnaars!

Ben jij bij de gelukkigen?

Het nieuw opgerichte centrummanagement ‘Oudenaarde Winkelstad’ pakte samen met de 300 ondernemers van Oudenaarde Centrum voor het eerst uit met een grootscheepse actie. Via 'Kras & Win' maakte iedereen kans op een prijzenpot van in totaal maar liefst 20.000 €!

De hoofdprijswinnaars konden op de prijsuitreiking van donderdag 6 april in de Volkszaal van het Stadhuis hun prijs reeds in ontvangst nemen.
HIER vind je de lijst van alle 715 winnaars van deze actie.
Alle winnaars zullen door de respectievelijke schenkers van de prijzen eerstdaags persoonlijk op de hoogte gebracht worden.
We wensen iedereen veel plezier met hun prijs!
 
(Staat jouw naam vermeld op de lijst en kreeg je tegen dinsdag 18 april geen bericht, stuur dan een mailtje naar centrummanageroudenaarde@proximus.be)

Zaterdag 3 juni 2017 om 10u en 14u
Zondag 4 juni 2017 om 10u en 14u
Ingang begraafplaats Dijkstraat Oudenaarde
(Reservatie verplicht)

Grafmonumenten zijn belangrijk vanuit o.a. historisch, cultureel en sociaal oogpunt.
De begraafplaats in Oudenaarde, gelegen aan de Dijkstraat biedt een rijke waairer aan monumenten en symbolen.

Bezoek één van de oudste molens van het land in Vlaanderens mooiste landschap.

Tentoonstelling GRANDIOOS GROEN, EEN VERRASSENDE VERZAMELING WANDTAPIJTEN

22 april tot 1 oktober 2017  

Oudenaarde, wandtapijtenstad

De wekelijkse donderdagmarkt verhuist!

Omgeving Bekstraat - Parkstraat

Door de werken in het kader van de heraanleg van de Markt, wordt het te gevaarlijk om de wekelijkse donderdagmarkt nog langer op te stellen op het marktplein en in de Hoogstraat.
Vanaf donderdag 10 november verhuizen de marktkramers daarom naar de Bekstraat, de Parkstraat en een klein deel van de Simon De Paepestraat. De kramen met bloemen en planten blijven op het Tacambaro-plein staan.
(klik op "meer lezen" en ontdek de nieuwe opstelling!)