×

Registreer ook jouw stappen

1 t.e.m. 31 mei

Wandelen is niet alleen gezond. Je voelt je ook beter in je vel en je slaapt beter. Je zet stapjes naar meer sociaal contact, zorgt voor minder vervuiling en autolawaai en maakt je buurten en straten leefbaarder. Doe jij ook mee aan de stappenclash? Registreer jouw stappen tussen 1 en 31 mei en stap onze stad mee naar de overwinning.

De eerste stappen zijn gezet

Stad Oudenaarde is één van de meer dan 200 Vlaamse gemeenten en steden die deelnemen aan de campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’. Met deze campagne willen we de mensen in onze buurten in beweging brengen, letterlijk en figuurlijk. 

  • Heb je onze stappensignalisaties al  gezien? 
  • Heb je onze beweegroutes al uitgetest? 

We maken de boodschap ‘Elke stap telt!’ al enkele jaren zichtbaar in het straatbeeld. Maar nu is het tijd voor échte actie.

Stap ons mee naar de overwinning

Stad Oudenaarde strijdt ook mee in de grote Vlaamse stappenclash. Van 1 tot 31 mei 2024 nemen we het op tegen andere steden en gemeenten in een wedstrijd om zoveel mogelijk stappen te zetten. Doe ook mee en help stad Oudenaarde aan de overwinning. 

  1. Registreer je stappen gratis op www.10000stappen.be of in de app 10.000 stappen.
  2. Sluit je aan bij de groep Oudenaarde en maak kans op mooie prijzen, zoals een waardebon van AS Adventure, Decathlon en Torfs of een Garmin activity tracker.

De campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’ is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, Agentschap Zorg en Gezondheid en de Vlaamse Logo’s.