Cie. De Koe - HelloGoodbye

Een stuk zonder midden De KOE is nog niet klaar met het midden. Daar waar in Beckett Boulevard het midden werd gezocht, proberen we dit in HelloGoodbye juist te ontlopen. We zoomen deze keer in op het aankomen en vertrekken van mensen. Het stuk wordt enkel opgebouwd met aankomst- en vertrekscènes uit Russische en westerse literatuur aangevuld met eigen teksten. Zijn we opgelucht ergens aan te ...


Een stuk zonder midden
De KOE is nog niet klaar met het midden. Daar waar in Beckett Boulevard het midden werd gezocht, proberen we dit in HelloGoodbye juist te ontlopen. We zoomen deze keer in op het aankomen en vertrekken van mensen. Het stuk wordt enkel opgebouwd met aankomst- en vertrekscènes uit Russische en westerse literatuur aangevuld met eigen teksten.
Zijn we opgelucht ergens aan te komen alleen omdat we ergens anders konden vertrekken? Welk verleden nemen we mee en welke bagage laten we achter?
In de komedie HelloGoodbye laten zeven acteurs in een symbiose van ontvangst– en afscheidsceremoniën vijfendertig personages opkomen en afgaan. Want niemand blijft.
Van en met Natali Broods, Sien Eggers, Ans Van den Eede/Greet Jacobs, Tanya Zabarylo, Willem de Wolf, Peter Van den Eede, Michael Vergauwen en Mats Vandroogenbroeck
Dramaturgische ondersteuning Louise Van den Eede
Techniek en lichtontwerp Bram De Vreese en Pol Geusens
Productie de KOE

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
CC De Woeker
Woeker 3, 9700 Oudenaarde -
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 15.0
Reservaties