De Schatten van Vlieg in Oudenaarde

Zomerse schattentocht in Oudenaarde! MOU Aanraken mag! Je kan met de toppen van je vingers -en natuurlijk ook je tenen- door het MOU op speurtocht gaan! Kan je het verschil voelen tussen wol en linnen? Tussen hard en zacht hout? Tussen warm en koud? Hoe zwaar weegt een kanonkogel en waarom is de steel van sommige oude wijnglazen niet glad? Nieuwsgierig om het antwoord te vinden en als beloning ...


Zomerse schattentocht in Oudenaarde!
MOU
Aanraken mag! Je kan met de toppen van je vingers -en natuurlijk ook je tenen- door het MOU op speurtocht gaan! Kan je het verschil voelen tussen wol en linnen? Tussen hard en zacht hout? Tussen warm en koud? Hoe zwaar weegt een kanonkogel en waarom is de steel van sommige oude wijnglazen niet glad? Nieuwsgierig om het antwoord te vinden en als beloning de schatkist van Vlieg? Kom naar het MOU en wij garanderen je een spannend vakantiegevoel!


Ga mee op zoek naar de schatten van Vlieg
30 juni – 31 augustus 2018
Kriebels in je buik, zand tussen je tenen, een stekelvarken, een kruimelkoek of verf op een schilderdoek… Van welke gevoel hou jij het meest?
Neem tussen 30 juni en 31 augustus 2018 deel aan een zomerse zoektocht naar de Schatten van Vlieg in vier Oudenaardse locaties en verzamel de voelwaaiers boordevol spelletjes. Doe je alle locaties aan en staat je stempelkaartje vol? Dan krijg je een leuk extraatje én maak je kans op een verrassingspakket!
Raadpleeg de respectievelijke websites voor de openingsuren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
MOU – Museum Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen
Markt 1, 9700 Oudenaarde 50.8437355 - 3.6044302
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Contact
Fax: 055 31 72 51