Met de deur in huis

Eric (Marnix Notschaele) en zijn vrouwke Mercedes (Lieve De Coninck) vertoeven voor een weekje op Tenerife. Ze zijn vijf jaar getrouwd en willen dat vieren onder hun tweetjes. Hun vrienden: Margot (Betty Bouckaert), Renée (Patricia Huysman), Tuurke (Peter Hebbelynck) en Wim (Peter Voet) als initiatiefnemer, willen hen bij hun thuiskomst verrassen met een spetterende surpriseparty. Maar niet ...


Eric (Marnix Notschaele) en zijn vrouwke Mercedes (Lieve De Coninck) vertoeven voor een weekje op Tenerife. Ze zijn vijf jaar getrouwd en willen dat vieren onder hun tweetjes.
Hun vrienden: Margot (Betty Bouckaert), Renée (Patricia Huysman), Tuurke (Peter Hebbelynck) en Wim (Peter Voet) als initiatiefnemer, willen hen bij hun thuiskomst verrassen met een spetterende surpriseparty.
Maar niet alles loopt van een leien dakje.
De concierge (Jessie Van Butsel) bijvoorbeeld, vindt het maar verdacht dat daar die vrienden en vriendinnen voortdurend in en uit het appartementje van het koppel lopen.
En als klap op de vuurpijl komt een vriendelijke aap (Robert Deweer) de feestplannen verstoren.
Kortom, wat een denderend verrassingsfeestje had moeten worden, ontaardt in een dolle klucht. Auteur Ruud De Ridder weet wat comedy is en zal nu weer de toeschouwer vergasten op een heerlijk avond theater.
Daar staat Theater De Doorbraak borg voor.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
CC De Woeker
Woeker 3, 9700 Oudenaarde 50.8453113 - 3.6067707
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 8.0