Op zoektocht in Oudenaarde centrum!

Na de succesvolle edities van de voorbije 2 jaren, organiseert KWB Oudenaarde de derde wandelzoektocht in het centrum van Oudenaarde. Onze zoektocht wordt alweer een plezante, ontspannende en leerrijke activiteit voor jong en oud en het parcours is voor iedereen toegankelijk. Aan de hand van foto’s en vragen ontdekken jullie vele leuke weetjes en komen jullie op plaatsen in de wijk Pamele die ...


Na de succesvolle edities van de voorbije 2 jaren, organiseert KWB Oudenaarde de derde wandelzoektocht in het centrum van Oudenaarde. Onze zoektocht wordt alweer een plezante, ontspannende en leerrijke activiteit voor jong en oud en het parcours is voor iedereen toegankelijk.

Aan de hand van foto’s en vragen ontdekken jullie vele leuke weetjes en komen jullie op plaatsen in de wijk Pamele die waarschijnlijk anders nog nooit opgevallen zijn. Omwille van het feestjaar van Adriaen Brouwer, zit deze legendarische persoon hier en daar in de tocht verweven. Net als vorig jaar zijn er voor de kinderen jonger dan 12 jaar aangepaste zoekopdrachten.

De zoektocht loopt van 1 mei tot en met 1 september 2018. Vragenbundels en deelnameformulieren zijn te verkrijgen in de toeristische dienst van Oudenaarde tegen een prijs van €5 voor volwassenen en €1 voor kinderen jonger dan 12 jaar. De kinderen krijgen voor hun zoekopdrachten een klein schilderspaletje met een pakje stiften, die ze achteraf mee naar huis mogen nemen. De vragenbundel kan ook vooraf naar jullie opgestuurd worden.

Kies er een mooie dag uit, geniet van de wandeling en wie weet, kaap je wel één van de waardevolle prijzen weg (allemaal Oudenaarde-bons). De 2 hoofdprijzen hebben een waarde van elk €125. Eén hoofdprijs voor de speurneus met de meeste punten en eveneens één hoofdprijs voor het KWB-lid met de meeste punten. Onder de kids met de meeste juiste antwoorden, worden maar liefst 5 keer 2 cinematickets uitgeloot!

Per verkocht boekje wordt €1 geschonken aan de organisatie van de 24-urenloop van Oudenaarde. Zij steunen jaarlijks 5 goede doelen in de regio.

Heb je vragen of wens je verdere informatie? Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze site: www.kwb-oudenaarde.com Daar vind je alle verdere informatie terug en kan je ook terecht met al je vragen. Alvast veel zoekplezier en hopelijk tot binnenkort!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Centrum
Centrum , 9700 Oudenaarde 50.842145 - 3.603302
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 5.0