Showcase in De Qubus

Op vrijdag 19 mei wordt De Qubus het strijdtoneel voor 8 Oudenaardse bands. Onder het alziende oog van een professionele jury kunnen de upcoming bands uit de regio zich voorstellen aan organisatoren, pers en publiek en kunnen ze 30 minuten lang het beste van zichzelf geven om een felbegeerde podiumplaats op enkele lokale evenementen te veroveren. De Showcase in De Qubus zet lokaal muzikaal ...


Op vrijdag 19 mei wordt De Qubus het strijdtoneel voor 8 Oudenaardse bands. Onder het alziende oog van een professionele jury kunnen de upcoming bands uit de regio zich voorstellen aan organisatoren, pers en publiek en kunnen ze 30 minuten lang het beste van zichzelf geven om een felbegeerde podiumplaats op enkele lokale evenementen te veroveren.

De Showcase in De Qubus zet lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers.
Op vrijdag 19 mei wordt De Qubus het strijdtoneel voor 8 Oudenaardse bands: Ampersand, Rosemary Blue, Tien Ton Vuist, Blackfall, They Miss Trains, ENiD, Almond Thins, KALF.


Breng je vrienden, familie en supporters mee want er is ook een publieksprijs te winnen!

Organiseer je een zomerfestival, wijkfeest of buurtbarbecue? Noteer 19 mei dan met stip in je agenda en kom in De Qubus kennismaken met artiesten of bands uit de buurt die op de affiche van jouw evenement kunnen prijken.

Deze Showcase kwam tot stand door de werkgroep Muzikantentreffen waar enkele gepassioneerde muzikanten, Jeugdhuis Canavia, Muziekhandel Oudenaarde en de dienst Cultuur van Stad Oudenaarde elkaar vinden om samen regionaal muziektalent te ondersteunen. Het project wordt gerealiseerd met de steun van Provincie Oost-Vlaanderen.
Alle info kan je vinden op http://www.dewoeker.be/muzikantentreffen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
De Qubus
Lindestraat , 9700 Oudenaarde 50.853257 - 3.601234
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
dienst cultuur Oudenaarde
Prijs
gratis