Small Club with MAUGER

Na 10 jaar bij Absynthe Minded te hebben vertoefd, was het tijd voor iets anders. Oudenaardist Jakob Nachtergaele en co hebben MAUGER boven de doopvont gehouden. En jongens, wat is dat een schoon kind!! Less is more bij MAUGER. De vier brengen hun uitgepuurde indiepop zonder franjes, met eenvoudige maar rake arrangementen en sublieme melodieën. Eels, Bon Iver en Phosphorescent, maar evengoed ...


Na 10 jaar bij Absynthe Minded te hebben vertoefd, was het tijd voor iets anders. Oudenaardist Jakob Nachtergaele en co hebben MAUGER boven de doopvont gehouden. En jongens, wat is dat een schoon kind!!

Less is more bij MAUGER. De vier brengen hun uitgepuurde indiepop zonder franjes, met eenvoudige maar rake arrangementen en sublieme melodieën. Eels, Bon Iver en Phosphorescent, maar evengoed klinkende namen uit het verleden als Prefab Sprout en Nits komen voor de geest.

De single ‘Streets Run Dry’ was eind 2017 regelmatig te horen op Radio 1 en bracht Mauger naar festivals en muziekclubs over het hele land. Onder meer hun optredens op de Gentse Feesten, Paulusfeesten, Leffingeleuren en in het WildeWesten, De Zwerver en De Grote Post grepen een divers publiek bij de keel.

En dit allemaal Gratis op 8 november in de Harmonie!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Zaal Harmonie
markt 63 b, 9700 Oudenaarde 50.8436133 - 3.6033888
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis