Aanbod

VOORJAAR '18

Ga op verkenning door ons aanbod en klik op de categorieën hierboven.

Bij overzicht kan u onze volledige kalender zien en de brochure downloaden.

Dag Vrienden van De Woeker

Is de kennismaking met onze opgefriste zaal en vooral de nieuwe zetels u bevallen?

Wij hopen het van harte! En als De Woeker u in het voorjaar van 2018 slechts in minderen getale mag ontvangen, moet het wel dààraan liggen, want onze sublieme programmatie voor dit komende half seizoen zal zeker niet de oorzaak zijn.

Een opsomming gaan we niet geven; u kan de plejade aan schitterende artiesten en dito voorstellingen zelf.

Ons nuttig cultureel advies luidt echter: kies niet enkel voor de vaste waarden en de platgetreden paden, laat u vooral verrassen door de minder gekende namen en onbekend terrein.
Ga voor avontuur, Vrienden van De Woeker!

Los del Tré zetten De Woeker gegarandeerd in vuur en vlam. Dat zal schelen in de verwarming! Mirror, Mirror van Cie. Side-Show belooft weer een verbluffend visueel pareltje te worden. Wij  kunnen in elk geval al bijna niet meer wachten op Leporello, met onze eigen Karel Creemers en Nieuwe Snaarman Geert Vermeulen. In geheel eigen stijl halen ze op intrigerende wijze een intrigerende klassieker van onder het stof. Maar pas op: de erven Beckett kijken mee…

Fondriest tenslotte, kondigt zich aan als een intiem coming-of-ageverhaal, opgehangen aan een eerder wieler-ànti-held uit de jaren ’90. Daarmee houden we de traditie in ere, om aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen een stuk over de koers te afficheren.

Voor onze familievoorstellingen kiezen we voluit voor de zondag. Quality time voor het hele gezin, heet dat.

Wij verwachten u dus! En met ons, onze partners van de Bib, van Filmclub Het Groot Licht en van OK-Swaree, die samen met De Woeker tekenen voor een boeiend breed cultureel voorjaar 2018!