Kras en win!

Kom van zaterdag 2 maart tot en met zondag 7 april winkelen en genieten in Oudenaarde en scoor Kras&Win-loten bij alle 300 ondernemers van Oudenaarde Winkelstad. De hoofdprijs? Een Fiat500! Die staat nu nog te blinken op het Droesbekeplein, maar binnenkort misschien in jouw garage. Grijp je naast de hoofdprijs? De totale prijzenpot bedraagt € 20 000, er valt dus heel wat te winnen met kanshebbende loten. Zorg er alleen voor dat je ze uiterlijk maandag 15 april binnenbrengt bij dienst Toerisme of bij je favoriete handelaar of horecazaak!

Dit jaar is er voor kinderen t.e.m. 12 jaar een Kleur&Win-actie. Op de achterzijde van elk Kras&Win-lot vind je een genummerd deel van een leuke tekening, gemaakt door Oudenaards illustrator Frakkie. Die tekening kan je een fietswaardebon van € 300 bij Wheelpalace opleveren! Hoe neem je deel?

  1. Verzamel de 8 delen van de tekening (heel eenvoudig: ze zijn genummerd).
  2. Kleef ze op een blad met je naam & telefoonnummer en kleur ze in zoals jij dat wil!
  3. Breng je ingekleurde tekening uiterlijk maandag 15 april binnen bij je favoriete winkel, horecazaak of bij dienst Toerisme.
  4. Frakkie kiest één winnaar uit alle inzendingen: succes!

De FIAT 500 als hoofdprijs is een samenwerking tussen DEX Oudenaarde en Oudenaarde WinkelStad vzw. Het volledige wedstrijdreglement van Kras&Win kun je hieronder bekijken. De bekendmaking van de winnaars ontdek je op www.facebook.com/beleefoudenaarde!

Terug naar nieuwsoverzicht