Oudenaarde Brouwt

Van leegstand naar ondernemerschap

Het stadsbestuur van Oudenaarde wil jonge en startende ondernemers steunen bij de stap naar een eigen zaak en in één klap meteen ook de leegstand van handelspanden aanpakken!

'Oudenaarde Brouwt' werkt aan een database met leegstaande handelspanden waarvan de eigenaar akkoord is om die als pop-up zaak voor korte termijn te verhuren. Daarnaast hebben we kandidaat ondernemers die op zoek zijn naar dergelijke panden.
Het stadsbestuur probeert de match te maken tussen eigenaar en kandidaat ondernemer!

EIGENAAR
Heb je als eigenaar al eens nagedacht over een pop-up store in jouw handelspand? Elke invulling van je handelspand, zelfs tijdelijk, geeft een positief beeld. Je pand wordt opgeknapt, onderhouden en verwarmd. En wie weet … misschien doet de starter het zo goed dat hij jouw vaste huurder wordt? En je kan genieten van één jaar vrijstelling op de leegstandsheffing!

ONDERNEMER
Heb je goesting om te ondernemen in Oudenaarde? Schrikt de stap naar een permanente eigen zaak je nog wat af? Ben je op zoek naar een pand waar je je onderneming tijdelijk aan gunstige voorwaarden wil vestigen? Het project “Oudenaarde Brouwt” geeft je de kans je origineel, creatief idee uit te proberen voor een korte periode aan een relatief lage huurprijs of gebruiksvergoeding.

ALLE INFO VIND JE HIER!
(Je kan ook steeds terecht bij de dienst kmo-beleid van de stad Oudenaarde: bedrijvenloket@oudenaarde.be en 055 33 51 67)

Terug naar nieuwsoverzicht