×

Vrijdag 11/10 - Dag van het ei

Bakken. Braden. Koken. Roeren. Er een omelet, wentelteefjes of pannenkoeken van maken. In de salade verwerken. Op toastjes smeren. Vullen met kaviaar. Eierkoeken. Op een broodje gezond. Peper, zout, paprikapoeder en Italiaanse kruiden erbij gooien. Of uitjes. Ja, er is veel mogelijk met ei

Eieren zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens bijzonder voedzaam en gezond. En u mag er best veel van hebben. Om die redenen is de tweede vrijdag van oktober uitgeroepen tot Internationale Dag van het Ei. 

Eieren zijn immers al sinds jaar en dag een bron van voeding voor velen. Ze zijn goedkoop en vrijwel oneindig in voorraad. 

Dat, samen met hun hoge vitamine en proteïnegehalte, maakt eieren tot een bijzonder voedsel. Dat geëerd moet worden. 

Daarom serveren wij die dag in ons restaurant een ganse menu gebaseerd op eitjes.

Wie komt mee met ons genieten van de gerechten van onze chef?

Inschrijven op voorhand is verplicht. Je kan dit doen tot en met vrijdag 04/10/2024.  Je betaalt dezelfde prijs zoals gewoonlijk.