Workshop Plantaardige toetjes
Ben je nieuwsgierig hoe je boter, melk en eieren vervangt? We gaan aan de slag met plantaardige ingrediënten om desserts te maken.
Plantaardige gerecht zijn lekkerder en eenvoudiger te bereiden dan je denkt. Door te kiezen voor plantaardig voeg je extra smaak, kleur en structuur toe. Ook aan je nagerechten! Er is nog een groot pluspunt: kiezen voor plantaardige gerechten is goed voor je gezondheid, dieren en planeet! Wie lactosearm moet eten, zal ook blij zijn met deze workshop!
Sabine heeft heel wat recepten uitgeprobeerd en is klaar om samen met jou enkele van de klassiekers te maken die niet moeten inboeten op smaak: pannenkoeken, wafels, tiramisu, koekjes, gebak. We smullen uiteraard tijdens de workshop van de gerechten die we maken, maar er zal zeker over zijn om mee te nemen naar huis. Breng dus je voorraaddoos mee.
We geven dezelfde workshop op 2 momenten. Meer info & inschrijven via onze website!
Bron: UiTinVlaanderen.be