Aanbod

Programma najaar 2020

Ga op verkenning door ons aanbod en klik op de categorieën hierboven.

Bij overzicht kan u onze volledige kalender zien en de brochure downloaden.

Het langverwachte nieuws van  de Nationale Veiligheidsraad van begin juni laat De Woeker en zijn trouwe bezoekers toch nog danig op hun honger zitten. Onder welke voorwaarden mogen wij in het najaar openen, hoe zit het met de zetelverdeling in de zalen, enz… ? Het blijft nog allemaal koffiedik kijken. Wij verwachten dat de mist pas gaat optrekken begin of midden augustus. Tot dan is het moeilijk om al definitieve keuzes te maken.

Welke zijn die keuzes of de vragen die moeten opgelost geraken?

Kan ons programma hoegenaamd wel plaatsvinden? Kunnen we maar een beperkt aantal toeschouwers in de zaal zetten? Voorzien we twee opvoeringen per avond? Haken artiesten zelf af? Moeten we verhuizen naar een grotere locatie om het financieel verantwoord te houden dat kleppers als Stef Bos en Kommil Foo kunnen optreden?... U mag zelf verder aanvullen.

We zijn momenteel volop met plannen B en C aan de slag. Zo kent u ons!

Daarom lijkt het echter duidelijk dat we NIET kunnen starten met de reservaties zoals in de praktische schikkingen in het programmaboekje De Woeker najaar 2020 vermeld: u zal begin juli nog geen kaartjes kunnen reserveren, niet via de webshop, noch op een andere manier.

U mag de tweede helft van augustus 2020 een nieuwe communicatie daarover verwachten, aangepast aan de hopelijk op dat moment gewijzigde maatregelen specifiek voor theaters en culturele centra.

 

In afwachting: hou het gezond en geniet van de vakantie!

Tot in augustus…

 

Schepen van Cultuur Stefaan Vercamer en het Woekerteam