Nieuws

Lokale ondersteuningspremie

Deadline aanvragen 30 september

Hello Belgium

12 gratis treinritten voor iedereen

Jukebox Carillon

Herken jij het liedje?

Bij de inhuldiging van de nieuwe grote luid- en beiaardklok 'Carolus' vorige zomer, kon iedereen verzoeknummertjes voor de beiaard indienen.

Onze stadsbeiaardier Lode ging met jullie suggesties aan de slag en presenteert nu zijn 'jukebox Carillon', een programma van in totaal zo’n 50 minuten.

Het volledige programma zal twee keer te beluisteren zijn, op vrijdagavond 10 juli om 19 uur en op zaterdagmiddag 11 juli om 14 uur.

In het kader van Vlaanderen Feest! koppelen wij er een leuk wedstrijdje aan: herken zoveel mogelijk Vlaamse deuntjes en win een mooie prijs. Het wedstrijdformulier vind je HIER.

Naar een nieuw mobiliteitsplan

Fase 2: geef jouw mening!

Land- en tuinbouwers hebben het in deze periode zeer druk met planten, oogsten en sorteren. Op ‘Help de oogst’ kunnen zowel land- en tuinbouwers hun vacatures plaatsen als geïnteresseerden zich kandidaat stellen om een handje te helpen.
Je kan onze land- en tuinbouwers ook helpen door lokaal te kopen. Via websites als ‘Recht van bij de boer’ en ‘Lekker Oost-Vlaams’ kan je heel wat lokaal aanbod bekijken. Op beide websites kan je je als landbouwer ook aanmelden en jouw producten verder bekend maken.

Via 'Meer lezen' vind je alvast een lijst met Oudenaardse landbouwers die thuisverkoop of levering doen.