Citygolf

Ontdek de prachtige binnenstad van Oudenaarde met City Golf

Op zoek naar een originele teambuilding voor uw bedrijf of een onvergetelijk evenement met uw vereniging of in groep? Dan is City Golf de oplossing!

Wat is City Golf?

City Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport. Tevens is City Golf een unieke manier om de verborgen parels van een stad te ontdekken in combinatie met een kennismaking met de golfsport. Speel 6 of 9 holes, op 6 of 9 mooie locaties, die in de binnenstad van Oudenaarde gelegen zijn. In tegenstelling tot klassieke golf speelt men bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target die reeds in de binnenstad staat. Deze target kan een standbeeld, zitbank, fontein, e.d. zijn. Voor aanvang van City Golf krijgt elke deelnemer een golfinitiatie. De speler met het minst aantal slagen is de winnaar. Het gebrek aan golfervaring kan het plezier alleen maar ten goede komen! City Golf is een activiteit die aantoont dat golf aan budgetvriendelijke prijzen gespeeld kan worden.

Keuze uit:

City Golf Oudenaarde 6 holes

Ontdek Oudenaarde op een unieke manier, al golfend. Maak een zeer mooie stadswandeling langsheen 6 verborgen parels. Probeer je swing uit in een uniek decor en pauzeer voor een drankje op de Markt. 6 holes parcours neemt 2u in beslag.

City Golf Oudenaarde 9 holes

Maak een zeer mooie wandeling door Oudenaarde en ontdek met City Golf de verborgen plekjes in de binnenstad en rondom. Speel City Golf op 9 unieke locaties en pauzeer voor een drankje op de Markt. 9 holes parcours neemt 3u in beslag.

Praktisch

Meer info omtrent prijzen op maat of vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw daguitstap of organisatie van uw teambuilding in Oudenaarde, vind je hier.

City Beer Golf

Beleef City Beer Golf in Oudenaarde en beleef een ongeziene ervaring! Ontdek naast de mooiste plekjes van Oudenaarde ook de unieke bieren die deze stad rijk is. Maak een mooie stadswandeling door Oudenaarde en verken deze stad op een ongeziene manier. "Proeven" en "beleven" staan hierbij centraal. Speel City Golf op 4 verschillende locaties en proef 3 heerlijke Oudenaardese streekbieren. Deze wandeling zal u rondleiden door het historische centrum en laat u kennis maken met de verborgen groene parels. Tijdens de wandeling voorziet de begeleiding leuke weetjes over de locaties, alsook informatie over het ontstaan van de Oudenaardese bieren, voorzien. Speel 1u City Golf en geniet 1,5u van de streekbieren. Beleef Oudenaarde en leer golfen terwijl u bier proeft, het leven kan soms mooi zijn.

Praktisch

Van maandag t.e.m. zaterdag op aanvraag te beleven. Vanaf 4 personen tot 100 personen.

Tarief

25 euro p.p. In deze prijs zijn inbegrepen: 3 streekbieren, golfinitiatie, huur golfmateriaal, begeleiding gedurende het ganse parcours en een verzekering in geval van schade.

Boeking en info

E-mail: Info@citybeergolf.be
Tel.: 0498/39.56.94
www.citybeergolf.be

Minstens 1 week op voorhand reserveren per e-mail is verplicht.